Deltag den 23. november i dette gå-hjem-møde (kl. 16-18) og bliv klogere på, hvordan NIS2-direktivet kommer til at påvirke din organisation.
Vi dykker ned i de praktiske aspekter af NIS2 direktivet, herunder hvordan du kan opfylde kravene i NIS2 og samtidig styrke din organisations digitale forsvar.

Du får indsigt i, hvordan de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger kan implementeres, samt hvordan du kan arbejde med cybersikkerhed og NIS2 som en delmængde af din business continuity management.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Ida Hupfelt vil dele ud af sin viden og praktiske erfaring

Læs i øvrigt “Beskyt din organisation og styrk jeres cybersikkerhed med NIS2” som Ida har skrevet sammen med Peter Boye Lester

Om arrangementet

Digitaliseringen har været en vigtig drivkraft for den økonomiske vækst i Europa i de seneste årtier, men den digitale udvikling og vores øgede brug af digital teknologi og netværksbaserede tjenester skaber også en række udfordringer for vores samfund som helhed, for virksomheder, offentlige institutioner og for os som enkeltpersoner. Den digitale udvikling intensiverer både gamle risici og skaber helt nye. Som en naturlig konsekvens af den digitale udvikling, er der en fælles EU-regulering på vej om cyber- og informationssikkerhed.

Dette skal sikre, at vores infrastruktur er modstandsdygtig overfor cyberangreb, nedbrud og andre IT-relaterede forstyrrelser. Direktivet blev vedtaget i Europa-Parlamentet 10. november 2022 og afventer nu endelig vedtagelse i Rådet. NIS2-direktivet skal være implementeret i dansk lovgivning senest 21 måneder efter direktivet træder i kraft; forventet efterår 2024.

På dette gå-hjem-møde vil du blive klogere på følgende:

  • hvad er NIS2?
  • hvordan bliver direktivet udrullet i EU?
  • hvordan påvirker direktivet din organisation?

Dagsorden

Bliver snart offentliggjort

Praktisk information

Arrangementet afholdes hos

Trustworks A/S
Pustervig 3, 4.sal
1175 KBH K

For yderligere information kontakt jonathan.frystyk@trustworks.dk.