FOREFRONT er en årligt tilbagevendende konference, som afholdes af Trustworks. Konferencens overordnede tema tager afsæt i digital forretningsudvikling og innovation – og i hvordan du i praksis kan arbejde med dette i din organisation.

Fundamentet for FOREFRONT er en pulje af viden, som er opbygget gennem mange års erfaringer med forretningsdrevne IT-projekter, programmer og digital transformation.

Ved FOREFRONT i 2022 samledes 140 passionerede deltagere og 12 talere fra private såvel som offentlige organisationer til en inspirerende dag i vidensdelingens tegn.

I år er programmet spækket med innovative oplæg i forskellige formater samt lækker forplejning – de perfekte rammer, så du kan netværke med ligesindede og suge viden til dig. Programmet er besat med ”thought leaders”, som vil dele forskellige perspektiver på innovation og digital forretningsudvikling indenfor områderne kultur, proces og teknologi.

FOREFRONT23 afholdes torsdag, den 28. september, 2023 og vil snart blive annonceret. Du kan holde dig opdateret på siden her eller på vores LinkedIn.

”Det var en kæmpe fornøjelse at deltage på FOREFRONT22 – en hyggelig og velegnet venue, relevante og skarptskårede oplæg samt interessante og vidende deltagere fra en masse forskellige brancher.”

Bjarne Stech, BEC Financial Technologies, Area director of Customers & business development

”Programmet, oplægsholderne og stemningen – det hele var en fornøjelse. Jeg fik en masse nye perspektiver og brugbar viden, som jeg glæder mig til at viderebringe i min organisation.”

Mette Wagenblast, Tryg, BizTech Lead

“Tak til Trustworks for et virkelig gennemført arrangement. Et program spækket med spændende oplæg – som både gav nye måder at arbejde på – og emner man kan reflektere over. Jeg forlod dagen fuld af inspiration og med gode tilføjelser til værktøjskassen og mit professionelle netværk. Nu er der bare tilbage at glæde sig til Forefront 2023.”

Susanne Krogh-Hansen, LEGO, Senior digital product designer

“FOREFRONT gav mig – gennem gode og varierede præsentationer – ny viden om teknologi, læringspunkter om bedre samarbejde og eksempler på, hvordan nye teknologier kan hjælpe inden for vidt forskellige områder.”

Michael Hald Graversen, E-nettet, Director, Head of Business & Product Development