Forretningsanalytiker

– til at bygge bro mellem forretning og IT

Har du dokumenteret erfaring med forretningsanalyse fra både større og mindre IT-projekter? Trives du som konsulent, og er du god til på kort tid at skabe tillidsbaserede relationer og forstå nye organisationer, nye projekter og omskiftelige kunder? Ikke mindst – savner du følelsen af et godt kollegaskab, hvor vidensdeling og samhørighed er i fokus?

Til vores forretningsanalytiker-team, søger vi nye kollegaer, der brænder for at drive digitale transformationer hos vores kunder i et tillidsbaseret samarbejde.

Opgaverne spænder bredt indenfor IT-projekter, hvor forretningsanalytikerens rolle er at bygge bro mellem forretning og IT med fokus på slutbrugeren.

Trustworks vækster fordi vi i stigende grad er efterspurgte hos vores kunder. Derfor søger vi nu forretningsanalytikere til at kunne rådgive og agere samarbejdspartner for vores kunder særligt indenfor vores fire fokusområder; grøn omstilling, fremtidens finansielle sektor, offentlig digitalisering samt pharma/life science.

I Trustworks er vi lige nu godt 50 ansatte, hvoraf 12 er forretningsanalytikere.

Et anderledes konsulenthus baseret på tillid og høj faglighed
Trustworks er et konsulenthus beliggende i hjertet af København. Vi har siden 2014 ydet rådgivning og kvalitative konsulentydelser i samarbejde med vores kunder. Vores vision er at blive det mest tillidsvækkende IT-konsulenthus i markedet. Tillid går begge veje både i forhold til kunden, men også, at vi internt udviser hinanden tillid til, at vi kan løse opgaverne.

Som uafhængige IT-konsulenter, hjælper vi vores kunder med at drive digitale transformationer, definere deres IT- og forretningsarkitektur og implementere komplekse løsninger. Vi arbejder både eksekverende og rådgivende og har mange lange kunderelationer, der sikrer kontinuitet i opgaveløsningen.

Kvaliteter og vidensdeling?
Din analytikerværktøjskasse er baseret på brugercentreret design og udvikling og er derfor udstyret med værktøjer, der gør dig i stand til at beskrive kundens behov, arbejde på tværs af forretningsområder og sikre, at den færdige løsning passer til brugerne og forretningen.
Du har derfor gerne erfaring med følgende områder:

  • Afdækning af behov
  • Kravspecifikationer
  • Forretningsmodellering – fx kortlægning af processer
  • Brugerrejser og brugervenligt design (UX)

Det er kun en ekstra fordel, hvis du har erfaring med projekter, test, undervisning og præsentationer.

I samarbejde med kollegaer er du i stand til at dele ud af din viden og erfaring til gavn for hele Trustworks – med andre ord, lærer og løfter du også dine kollegaer i at være udførende konsulenter.

Hos os vægter vi talent og passion højt, og vi har derfor ikke krav om et minimum antal års erfaring.

Faglig sparring og eget kompetencebudget
Du skal synes, det er sjovt at arbejde et sted, som ikke har svar på alt, hvor vi ikke er perfekte, men hvor hjerte, vilje og vej er vores vigtigste aktiv.

For at lykkedes i Trustworks skal du udvise rummelighed, empati og lyst til at samarbejde med kolleger, som ikke nødvendigvis ligner dig selv. Vi er en samling af mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde og kompetencer, og vi interesserer os for hinanden og glæder os til at byde dig velkommen i flokken.

Vi dyrker arbejdsmiljø, viden, holdånd og udvikling aktivt. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig på ny viden og har lyst til at fortsætte din egen udvikling, hvor du gerne bidrager til, at tingene forbedrer sig løbende til din egen, Trustworks og kundernes fordel. Du udvikler dig både gennem kundeopgaver, faglig sparring fra dine kolleger, gennem efteruddannelse og certificeringer, som du selv vælger ud fra dit personlige kompetencebudget.

En fleksibel arbejdsplads hvor alle løfter i flok
Som ’Trustworker’ bliver du en del af en rummelig og fleksibel kultur med højt til loftet og fokus på at levere værdi hos vores kunder. Vores kunder engagerer sig med én eller flere Trustworkere, men får i praksis adgang til alle Trustworkeres kompetencer. Det er sådan, vi mener, at vi kan gøre noget ekstra for vores kunder, når vi løser projekter; og sådan vi gør en forskel. Vi tror nemlig fuldt ud på, at vi alle kan gøre en forskel som konsulenter, uanset erfaringsniveau. Derfor er vores bonusordning også solidarisk.

Our Culture

Trustworks DNA is defined by the people who work here.
Together we live and develop our culture and our reason for being.

Do also check out the interviews with a few of our consultants.

Vi glæder os til, du bliver en del af os

Send din ansøgning til Senior Acquisition Specialist Lars Ole Kruse på email  og beskriv kort din motivation for at søge.

Du er også velkommen til at kontakte teamlederne Anette Nørbjerg Luffe på mail anette.luffe@trustworks.dk tlf. 3126 6700 eller Marie Dorthea Sørensen på marie.dorthea@trustworks.dk tlf. 2091 8626.

Du er også velkommen sende en mail, hvis du har spørgsmål til jobbet eller om Trustworks som arbejdsplads eller ringe til Lars Ole på 2272 9800.