Forretningsanalytiker
– forbind forretning og IT i et anderledes konsulenthus

”En konsulentvirksomhed, som ikke måler og vejer konsulenten i KPI’er, men i stedet vægter vidensdeling og et stærkt teamwork højt – dét var en arbejdsplads, som jeg kunne se mig selv i.”

Det fortæller vores forretningsanalytiker Emilie. Har du det også sådan? Når du træder inden for hos os i Trustworks, vil du med det samme opleve, at vi er et konsulenthus lidt udover det sædvanlige.

Et sammensat team af multikunstnere
Du bliver en del af en virksomhed med 12 forretningsanalytikere. Sammen med vores projektleder- og løsningsarkitektkollegaer driver og leverer vi til digitale transformationer hos vores kunder. Vi definerer deres IT- og forretningsarkitektur og implementerer komplekse løsninger.

”Trustworks består af en masse ”multikunstnere”. Nogle er mere teknisk funderede og andre mere specialiserede inden for eksempelvis UX eller strategisk design, hvilket skaber nogle fede dynamikker og diskussioner,”

fortsætter Emilie

Opgavemæssigt har vi dog defineret fire fokusområder, hvor vi som konsulenthus vil gøre en forskel: Grøn omstilling, Fremtidens finansielle sektor, Offentlig digitalisering samt Pharma/life science.

Projektets nysgerrige problemløser
Som forretningsanalytiker er du bindeleddet mellem forretningen og IT. Med en nysgerrig og problemløsende tilgang afdækker du behovene og specificerer kravene. Dit arbejde er således at skabe grundlaget for digitalisering, som virker – og som løser de rigtige behov.

”Vi er meget optagede af at forstå problemerne og løse dem, inden vi begynder at udvikle nye løsninger. Men det kræver, at vi formår at gå i dialog med slutbrugerne,” uddyber Marie, der er teamleder for nogle af forretningsanalytikerne.

Hvad du helt præcist kommer til at arbejde med, afhænger af projekterne og selvfølgelig dit faglige ståsted, men det kan fx være:

 • planlægning og afholdelse af workshops og interviews
 • udarbejdelse af krav
 • forretningsanalyser med afsæt i processer, begreber og beslutninger

I løbet af en typisk arbejdsuge er du 4 dage på projektet – ude hos kunden, hjemmefra eller på vores kontor i midten af København – det styrer du i høj grad selv og sammen med kunden. Fredag er du på kontoret.

Kan du skabe relationer og dykke ned i forretningsanalyser?
Hvor mange års erfaring du har, er mindre vigtigt for os, da vi ofte kan tilpasse opgaverne til din erfaring og dine kompetencer. Dog forventer vi, at du har arbejdet med et eller flere af følgende områder:

 • Digital forretningsudvikling
 • Systematisk afdækning af behov ved fx at forretningsmodellere eller udarbejde bruger-/servicerejser
 • Specificering og -styring af krav i offentligt udbud eller i et agilt udviklingssetup

Som analytiker er du meget ”nede i materialet” og har fokus på detaljerne. Men for at kunne fungere som konsulent, er det vigtigt, at du kan skabe relationer, sparre med kunder og slutbrugere og ikke mindst kan forventningsafstemme. Det er kompetencer, du helt sikkert får brug for, og er det ikke der, du er stærkest, så har du lysten til at blive det.

Trustworks DNA’et
Når tillid er en del af vores navn, så forpligter det. Og vi forsøger virkelig at gøre det, vi siger. Lad os give dig et par eksempler.

 • Vi lykkes i fællesskab: Vi har en solidarisk bonusordning og ingen individuelle KPI’er. Det gør også, at du ofte deler viden eller engagerer dig i problematikker eller udfordringer, selvom det er til et projekt, du ikke er en del af. Det gavner i sidste ende vores kunder – og dig selv.
 • Vi har sammenhold: Det er svært at beskrive. Men så snart du træder ind ad døren, fornemmer du hurtigt, at her er en flok, som har lyst til at tilbringe tid sammen – sommetider også efter arbejdstid.
 • Vi deler viden: Hver fredag mødes vi alle på kontoret, hvor vi bl.a. skiftes til at holde kundefaglige oplæg for vores kolleger. Selv når dagligdagen ruller, er der altid nogen, der deler ud af erfaringer.
 • Vi har tillid: Det er det, vi baserer enhver form for samarbejde på. Det betyder bl.a., at vi er oprigtige overfor hinanden som vores kunder. Vi mener det, når vi siger, at vi gerne vil gøre vores kunder selvhjulpne.
 • Vi udvikler os hele tiden: Du har et årligt individuelt kompetencebudget. Du er naturligvis selv med til at definere, hvor dine behov er, og hvor du har brug for at udvikle dig.

Our Culture

Trustworks DNA is defined by the people who work here.
Together we live and develop our culture and our reason for being.

Do also check out the interviews with a few of our consultants.

Vi glæder os til, du bliver en del af os

Send din ansøgning på email  og beskriv kort din motivation for at søge.

Har du spørgsmål til jobbet eller om Trustworks som arbejdsplads er du også velkommen til at kontakte vores to teamledere:
Anette Nørbjerg Luffe på tlf. 3126 6700
Marie Dorthea Sørensen på tlf. 2091 8626.

… eller ring til Senior Acquisition Specialist Lars Ole Kruse på 2272 9800.