Kommerciel partner

Bliv partner i et anderledes, ambitiøst og sympatisk IT-rådgivende konsulenthus, hvor tillidsfuldhed, empati og vidensdeling er nøgleordene for vores værdier.

Trustworks lever af sine loyale kunderelationer, og som den nye kommercielle partner skal du være med til at fortsætte af samme vej og drive væksten gennem langsigtet samarbejde.

Har du erfaring som ansvarlig for levering af IT-leverancer? Kan du sætte og lede det rigtige leveranceteam? Brænder du for kundekontakt, og kan du dokumentere salg gennem dit store relationelle netværk, som Key Account Manager, Manager, (Junior)partner eller Director?

Fire primære fokusområder
Trustworks er en konsulentvirksomhed i vækst med fokus på IT-implementeringer, transitioner og rådgivning indenfor både offentlig- og privat regi. Vores kunder er større offentlige styrelser samt private virksomheder, som alle opererer indenfor vores fire største fokusområder, nemlig grøn omstilling, fremtidens finansielle sektor, offentlig digitalisering samt pharma/life science.

Vi arbejder med tre områder indenfor større teknologiske transformationer, nemlig forretningsanalyse forretningsarkitektur samt projektledelse – som den organiserede og drivende kraft fra kundesiden.

God kommerciel indsigt
Som en del af jobbet som partner, vil der naturligvis være opsatte målsætninger/KPI’er, men det er den samlede partnergruppes ansvar, at du som ny partner, bliver en succes sammen med resten af teamet.
Som udgangspunkt har den nye partner en god kommerciel indsigt og brænder for kundekontakten.
Men som en del af onboarding’en og for at sikre, at du kommer godt fra start, sørger de nuværende seniorpartnere, at du bliver involveret i eksisterende kundeengagementer.

Projektledelse og dyb faglighed som partner
Som den ideelle partner, skal du have en god dyb faglighed og være god til sammensætte og lede sit leveranceteam optimalt. Det er ligegyldigt om du har en teknisk baggrund eller kommerciel baggrund, så længe du har indgående erfaring som konsulent.

Af flere ønskelige erfaringer kan nævnes:

  • Cloudprojekter
  • Offentlig digitalisering
  • Generel arkitektur og viden som samspillet mellem det konceptuelle logiske og fysiske niveau
  • Post-merger projekter/integrationer
  • Change Management
  • Stakeholder Management
  • Projektledelse

Som en del af din personlighed har du nemt ved at vedligeholde og opsøge kunderelationer på tværs af domæner. Tilmed har du en pragmatisk tilgang til løsninger, er god til at kommunikere og har en organisatorisk modenhed.

En del af en sund DNA og gode benefits
Hos Trustworks arbejder vi meget med vores kultur. Den er varm, involverende, lærende og støttende. Dette gælder både for vores medarbejdere og vores partnere. For os er det meget vigtigt for ledelsen, at alle er glade for at gå på arbejde og føler samhørighed, selvom man sidder hos kunden for det meste af tiden.

Alt salg deles mellem partnerne, så man har størst muligt incitament til at arbejde sammen og støtte op om hinanden – dette skaber en god, social og professionel kultur

En del af jobbet er hybridarbejde, men ellers kan vi tilbyde lokaliteter, som de fleste ville misunde – i hjertet af København. Som en del af den sociale kultur, tilbydes deltagelse i løbende sociale arrangementer fra fredagsbarer, vinsmagninger, filmaftener til diverse motionsløb.

Lønpakken består af en fast løn, pension, et årligt uddannelsesbudget og en individuel IT-pakke. Derudover tilbydes den nye partner en attraktiv partner-provisionsmodel i et ”entry level partnership”.

Our Culture

Trustworks DNA is defined by the people who work here.
Together we live and develop our culture and our reason for being.

Do also check out the interviews with a few of our consultants.

Vi glæder os til, du bliver en del af os

Send din ansøgning på email og beskriv kort din motivation for at søge.

Du er også velkommen kontakte CEO, Thomas Gammelvind, på tlf. 2071 1523, hvis du har spørgsmål til jobbet, eller andre spørgsmål om Trustworks.

… eller ring til Senior Acquisition Specialist Lars Ole Kruse på 2272 9800.