Konsulentpartner til Trustworks Strategy

Konsulentpartner til Trustworks Strategy

Vil du være med til at udvikle et anderledes, ambitiøst og sympatisk it- og management konsulenthus, hvor tillid, empati og vidensdeling er nøgleordene for vores værdier?

Trustworks Strategy & Security tilbyder en hel unik mulighed for at være med til at videreføre et nyt forretningsben med fokus på services indenfor digital transformation, ledelsesrådgivning og strategi.

Vi leder efter en person der har:

 • Et enormt drive og lyst til at udvikle og etablere ny forretning.
 • Erfaring med at levere ledelses-rådgivning indenfor digital transformation og strategi eksekvering
 • Dokumenteret salgserfaring i rollen som konsulent. Gerne erfaring med salg på øverste ledelses niveau/direktørniveau
 • Et stort netværk, som kan aktiveres i etablering af nye samarbejder
 • Erfaring med etablering af kommercielle aftaler, rammeaftaler og eventuelt offentlige indkøbsaftaler

Du vil som medlem i teamet få stor indflydelse på dit eget job og på opbygningen af organisationen.

Trustworks lever af sine loyale kunderelationer, og som den nye konsulentpartner i Trustworks Strategy & Security enheden, skal du sammen med Managing Partner og de to ansvarlige partnere for cyber security, være med til at drive væksten og udviklingen af enheden gennem langsigtet samarbejde internt og hos kunderne – primært med fokus mod strategi og ledelsesrådgivning. Du kommer også til at indgå i det kommercielle team for hele Trustworks gruppen som helhed.

Vores kunder

Trustworks er en konsulentvirksomhed i vækst med fokus på IT-ledelsesrådgivning, Cyber Security, projektledelse, IT-arkitektur, forretningsudvikling og softwareudvikling hos både offentlige myndigheder og private virksomheder. Vores kunder er offentlige organisationer samt private virksomheder fra de større SMVer op til globale privatejede virksomheder inden og udenfor C25. Vores fire største fokusområder; grøn omstilling, fremtidens finansielle sektor, offentlig digitalisering samt pharma/life science, og vi er åbne for nye områder.

Evne til at samarbejde og rådgive igennem tillid

Da ledelsesrådgivnings-delen er et nyt forretningsområde, hvortil der er hentet dedikeret ekspertise, er det nødvendigt at der fra starten bliver lagt et solidt arbejde i kundekontakten og dermed fundamentet for vores strategi eksekverings ben. Derfor er det nødvendigt at den nye partner har en god kommerciel indsigt og erfaring, samt brænder for kundekontakten.

Det er desuden vigtigt, at vores nye partner har konkret erfaring med ledelsesrådgivning af høj kvalitet, der sikrer vi værdsættes for vores ydelser og derved skaber lange værdiskabende forhold til vores kunder. Der forventes derfor at man fortsat deltager i konsulentgerningen og bidrager til læring og udvikling af talentbasen. Vi forventer desuden at du deltager i opbygningen af et stærkt team gennem rekruttering og oplæring.

Den nye partner, har gerne erfaring med en af flere nedenstående områder:

 • Konsulenterfaring på principal/managing consultant, associate partner eller partner niveau.
 • Konsulentsalg på organisatorisk højt niveau
 • Kommunikative evner på direktørniveau
 • Oplægsafholdelse til konferencer, fagmøder, interesseudvalg mv.
 • Udvikling og eksekvering af strategier og digitale transformationer
 • Erfaring med relations baseret salg.

Målene for dig som vores nye partner, vil blive fastsat i samarbejde med Managing Partner Torben Dalgaard og der vil være et meget tæt kontinuerligt samarbejde.

En del af en sund DNA og gode forhold

Hos Trustworks arbejder vi målrettet med vores kultur. Den er varm, involverende, lærende og støttende. Dette gælder både for vores kolleger og kunder. For os er det meget vigtigt at alle er glade for at gå på arbejde og føler samhørighed, selvom vi sidder hos kunderne en stor del af af tiden.

En del af jobbet er hybridarbejde, men ellers kan vi tilbyde lokaliteter, som de fleste ville misunde – i hjertet af København. Som en del af den sociale kultur, tilbydes deltagelse i løbende sociale arrangementer.

Lønpakken består udover en fast løn,  pension, og et årligt uddannelsesbudget, en attraktiv partner-provisionsmodel.

Vi glæder os til, du bliver en del af os
Send dit CV til career@trustworks.dk og skriv kort om din motivation for at søge. Du er også velkommen til at kontakte Managing Partner Torben Dalgaard, på torben.dalgaard@trustworks.dk eller 51323336, hvis du har spørgsmål til jobbet, eller for øvrige spørgsmål om Trustworks.

Vi holder løbende samtaler i juni og august med henblik på snarlig ansættelse. Send derfor gerne din ansøgning senest 23. august 2024.

Our Culture

Trustworks DNA is defined by the people who work here.
Together we live and develop our culture and our reason for being.

Do also check out the interviews with a few of our consultants.

Vi glæder os til, du bliver en del af os

Send din ansøgning på email og beskriv kort din motivation for at søge.

Du er også velkommen til at kontakte teamleder Stephan Jensen på tlf. 6165 6857.

… eller ring til Senior Acquisition Specialist Lars Ole Kruse på 2272 9800.