Softwareudvikler

Vi søger erfarne og dygtige softwareudviklere, som kan være bærende kræfter i udviklingsprojekter hos vores kunder og være en del af et udviklerteam – i et anderledes konsulenthus.

”Trustworks bygger på tillid, entreprenørskab, vidensdeling og professionalisme. Har du samarbejde med Trustworks, har du adgang til alle vores kompetencer. Vores DNA og kultur er stærk – og vi løfter vores opgaver solidarisk. Det betyder, at vi alle har ansvaret for at opgaver hos kunderne bliver velgennemført og med succes”, fortæller Managing Director Arne Winther.

Et sammensat konsulenthus hvor vidensdeling er en selvfølgelighed

Du bliver en del af en virksomhed med indtil videre godt 50 konsulenter, fordelt på projektledere, forretningsanalytikere, løsningsarkitekter og systemudviklere. I tæt samarbejde driver og leverer vi digitale transformationer hos vores kunder. Vi analyserer og definerer deres it- og forretningsarkitektur og implementerer komplekse løsninger.

”Hos Trustworks opfordrer vi til initiativ og nytænkning. Vi måler ikke i individuelle KPI’er – samarbejde og udnyttelse af forskellige kompetencer er nøglen til succes” udtaler Arne Winther yderligere.

Opgavemæssigt har vi fire fokusområder, hvor vi som konsulenthus gør en forskel: Grøn omstilling, Fremtidens finansielle sektor, Offentlig digitalisering samt Pharma/life science.

Vil du være en bærende figur i udviklingsprojekter, der bygger bro mellem forretning og IT?

Som softwareudvikler bliver din opgave at udvikle løsninger i spændende og komplekse projekter hos vores kunder.

Vores kunder efterspørger ekspert-hjælp i tre kategorier. Så har du interesse og erfaring inden for en eller flere af følgendetre områder, så hører vi meget gerne fra dig:

 • Cloud-native løsninger – ideelt set med Microsoft-teknologier
 • Modernisering af applikationer til cloudplatforme
 • Integrationer

Vi arbejder i developer-teams både eksternt og internt. Det betyder, at du omgiver dig med meget kompetente kollegaer, når du er hos kunder, og når du lægger nye lag på dine kompetencer. Vi har et uddannelsesbudget til alle konsulenter, som vi forventer, at du bruger på faglig udvikling i løbet af året.

I løbet af en typisk arbejdsuge er du fire dage på projektet – ude hos kunden, hjemmefra eller på vores kontor i midten af København – det styrer du i høj grad selv og sammen med kunden. Fredag er du på kontoret med alle dine kolleger.

Har du erfaring med softwareudvikling, der skaber værdi?

Vi forestiller os, at du har mindst to års erfaring som softwareudvikler og har erfaring fra et konsulenthus. Er du en meget erfaren profil, er det blot et stort plus.

 • Evner til navigere i leveranceområder internt og eksternt
 • Tekniske kompetencer med full stack, som Javascript, python, HTML/CSS, SQL/NoSQL, Java og C#
 • Erfaring med Scrum og agile processer

Du har en passion for softwareudvikling – og et ønske om at være en del af en virksomhed i vækst, hvor du i høj grad kan bidrage til udviklingen og gøre en forskel. Som person er du initiativrig, energisk og en selvstarter.

Trustworks’ værdigrundlag

Når tillid er en del af vores navn, så forpligter det. Og vi forsøger virkelig at gøre det, vi siger. Lad os give dig et par eksempler.

 • Vi lykkes i fællesskab: Vi har en solidarisk bonusordning og ingen individuelle KPI’er. Det gør også, at du ofte deler viden eller engagerer dig i problematikker eller udfordringer, selvom det er til et projekt, du ikke er en del af. Det gavner i sidste ende vores kunder – og dig selv.
 • Vi har sammenhold: Det er svært at beskrive. Men så snart du træder ind ad døren, fornemmer du hurtigt, at her er en flok, som har lyst til at tilbringe tid sammen – sommetider også efter arbejdstid.
 • Vi deler viden: Hver fredag mødes vi alle på kontoret, hvor vi bl.a. skiftes til at holde kundefaglige oplæg for vores kolleger. Selv når dagligdagen ruller, er der altid nogen, der deler ud af erfaringer.
 • Vi har tillid: Det er det, vi baserer enhver form for samarbejde på. Det betyder bl.a., at vi er oprigtige overfor hinanden, såvel som vores kunder. Vi mener det, når vi siger, at vi gerne vil gøre vores kunder selvhjulpne.
 • Vi udvikler os hele tiden: Du har et årligt individuelt kompetencebudget. Du er naturligvis selv med til at definere, hvor dine behov er, og hvor du har brug for at udvikle dig.

Our Culture

Trustworks DNA is defined by the people who work here.
Together we live and develop our culture and our reason for being.

Do also check out the interviews with a few of our consultants.

Vi glæder os til, du bliver en del af os

Hvis du er klar til at tage udfordringen op og blive en stor del af Trustworks, så send din ansøgning til Senior Acquisition Specialist Lars Ole Kruse på mail lars.ole.kruse@trustworks.dk og beskriv kort din motivation for at søge.

Du er også velkommen til at komme forbi eller ringe til en helt uforpligtende snak, når det passer dig.

Har du spørgsmål til jobbet eller om Trustworks som arbejdsplads, er du også velkommen til at kontakte Arne Winther på arne.winther@trustworks.dk eller tlf. 3020 1021